David Švehlík Anděl Páně : GALERIE: Lovečtí psi z pohádky Anděl Páně: Strachovi ... / He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor.

David Švehlík Anděl Páně : GALERIE: Lovečtí psi z pohádky Anděl Páně: Strachovi ... / He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor.. Po maturitě na akademickém gymnáziu v praze absolvoval teologický konvikt (1991, litoměřice), následně rok (1992) navštěvoval lateránskou univerzitu v římě. Ivan trojan, jirí dvorák, zuzana kajnarová, david svehlík, oldrich navrátil, zuzana stivínová, josef somr, jana stepánková, oldrich vlach director: Zakrátko si proti sobě poštve všechny svaté. 2005 andel páne hrabe maxmilián. Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise švehlíka.

Po maturitě na akademickém gymnáziu v praze absolvoval teologický konvikt (1991, litoměřice), následně rok (1992) navštěvoval lateránskou univerzitu v římě. David švehlík pochází z herecké rodiny. Dále se objevil jako hrabě v pohádce anděl páně, coby. He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise švehlíka.

GALERIE: Lovečtí psi z pohádky Anděl Páně: Strachovi ...
GALERIE: Lovečtí psi z pohádky Anděl Páně: Strachovi ... from img.blesk.cz
Byla to vaše první pohádková role, jak se vám hrála a jak jste ji vnímal vy? View all david svehlík tv. Liberecký rodák vystudoval pražské akademické gymnázium a poté. Po maturitě na akademickém gymnáziu v praze absolvoval teologický konvikt (1991, litoměřice), následně rok (1992) navštěvoval lateránskou univerzitu v římě. Jen anděl petronel jakoby se každému jen pletl pod nohy. Mám ohromnou chuť na komedii, in: David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Jeho otcem je herec alois švehlík.

Dále se objevil jako hrabě v pohádce anděl páně, coby.

V pohádce anděl páně hrajete sobeckého hraběte. David švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! České filmy, pohádka česká republika 2005 90 minut. David švehlík pochází z herecké rodiny. Liberecký rodák vystudoval pražské akademické gymnázium a poté. Filmografia, nagrody, biografia, wiadomości, ciekawostki. Herectví davida švehlíka zlákalo stejně jako jeho otce aloise švehlíka. Ivan trojan, jiří dvořák, zuzana kajnarová, david švehlík, oldřich navrátil, zuzana. 2005 andel páne hrabe maxmilián. He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. David švehlík se narodil v liberci, je to syn herce aloise švehlíka. David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia. Anděl páně pohádka, česko, 2005, 90 min režie:

David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. Liberecký rodák vystudoval pražské akademické gymnázium a poté. Jeho otec je herec alois švehlík v roce 2005 jste si jej mohly všimnout v románu pro ženy a v pohádce anděl páně Ivan trojan, jiří dvořák, zuzana kajnarová and others. 2005 andel páne hrabe maxmilián.

David Švehlík - Fotogalerie - FDb.cz
David Švehlík - Fotogalerie - FDb.cz from img.fdb.cz
Ivan trojan, jiří dvořák, zuzana kajnarová, david švehlík, zuzana stivínová, oldřich navrátil, klára issová, jana štěpánková, josef somr, jiří bartoška, oldřich vlach, martin zahálka, otmar brancuzský, jakub konáš, gabriela osvaldová, anna geislerová, veronika žilková, jiří pecha. Dále se objevil jako hrabě v pohádce anděl páně, coby. Jeho otcem je herec alois švehlík. 2005 andel páne hrabe maxmilián. 2005 ruth to vidí jinak (tv movie) stopar. David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia. Švehlík ztvárnil hlavní roli viktora mojžíše v. Jeho otec je herec alois švehlík v roce 2005 jste si jej mohly všimnout v románu pro ženy a v pohádce anděl páně

Poté se přemístil do litoměřic, kde se na teologickém…

Jediný, kdo má s petronelem ještě trpělivost, je sám pán bůh, ale i toho petronel. Mám ohromnou chuť na komedii, in: David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia. Přidat tvůrce mezi své oblíbené, můžete až po příhlášení. Anděl páně pohádka, česko, 2005, 90 min režie: Švehlík ztvárnil hlavní roli viktora mojžíše v. Jeho otcem je herec alois švehlík. Ivan trojan, jiří dvořák, zuzana kajnarová, david švehlík, oldřich navrátil, zuzana stivínová. V pohádce anděl páně hrajete sobeckého hraběte. David švehlík se narodil v liberci v roce 1972 tatínkovi aloisi švehlíkovi, který je velmi dobrým i oblíbeným hercem. 2005 román pro zeny hubert. David vystudoval akademické gymnázium v praze. Liberecký rodák vystudoval pražské akademické gymnázium a poté.

Ivan trojan, jiří dvořák, zuzana kajnarová, david švehlík, oldřich navrátil, zuzana stivínová. David švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! Ivan trojan, jirí dvorák, zuzana kajnarová, david svehlík, oldrich navrátil, zuzana stivínová, josef somr, jana stepánková, oldrich vlach director: České filmy, pohádka česká republika 2005 90 minut. ↑ a b c blanka kubíková:

GALERIE: Lovečtí psi z pohádky Anděl Páně: Strachovi ...
GALERIE: Lovečtí psi z pohádky Anděl Páně: Strachovi ... from img.blesk.cz
David švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! Které filmy má online a ke stažení david švehlík? Liberecký rodák vystudoval pražské akademické gymnázium a poté. David švehlík (born 6 april 1972 in liberec) is a czech actor. Davidova starší sestra tereza (*1968) k herectví. David švehlík pochází z herecké rodiny. Po maturitě na akademickém gymnáziu v praze absolvoval teologický konvikt (1991, litoměřice), následně rok (1992) navštěvoval lateránskou univerzitu v římě. Mám ohromnou chuť na komedii, in:

Anděl páně pohádka, česko, 2005, 90 min režie:

Máme kompletní, pravidelně aktualizovanou nabídku. David svehlík can be seen using the following weapons in the following films and television series. Kromě davida a jeho otce aloise švehlíka se herectví věnují nebo věnovali bratranec marcel vašinka strýc popularitu si získal rolí egocentrického huberta v románu pro ženy a také díky seriálu kriminálka anděl. Zakrátko si proti sobě poštve všechny svaté. He starred in many czech movies (including operace silver a under director jiří strach in 2007) and tv series (kriminálka anděl etc.) his father alois švehlík is also an actor. David švehlík se narodil v liberci, je to syn herce aloise švehlíka. Ivan trojan, jiří dvořák, zuzana kajnarová and others. David švehlík jeszcze nie ma biografii na filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda! ↑ a b c blanka kubíková: Anděl páně pohádka, česko, 2005, 90 min režie: Ivan trojan, jiří dvořák, zuzana kajnarová, david švehlík, oldřich navrátil, zuzana stivínová. Jeho otcem je herec alois švehlík. David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia.

David svehlík was born on april 6, 1972 in liberec, czechoslovakia david švehlík. Dále se objevil jako hrabě v pohádce anděl páně, coby.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook